Historia och vision 

Grönt Ljus® AB bildades 2010 av Anders Hammar som tidigare drivit LED light Sweden sedan 2008. Intresset för energibesparande belysning och LED väcktes 2005 i en liten stuga på en ö i skärgården som saknade el.  Ett litet solcellspaket med tillhörande 1W diodlampor installerades och vips så fanns möjligheten att tända en liten läslampa på kvällarna. 

Enormt mycket tid lades ner på att leta efter de bästa fabrikerna med de starkaste dioderna för att optimera energibesparingen då det är vår främsta vision: att med hjälp av våra leverantörer ta fram produkter som sparar in så mycket energi som möjligt för miljön och besparingens skull. Vi jobbar hårt med att hålla oss uppdaterade och ligger alltid i framkant när det gäller ljusflöde per förbrukad Watt.
Vi har möjlighet att ta fram energibesparande ersättningsprodukter till de flesta ljuskällor som finns och tack vare vårt fina samarbete med många olika fabriker kan vi ta fram stora men även små serier med anpassad ljusstyrka efter kundens önskemål. 

2010 flyttade Grönt Ljus® till nybyggda lokaler i Vallentuna där vi har lager och kontor. Lagret har utökats sedan dess för möjlighet att kunna hålla korta ledtider på standardprodukter. 

Tveka inte att fråga oss när det är dags att spara energi.

Maila oss

Kontakt

     Tel: 08 510 66434

    info@grontljus.com

Nyheter

    Produkter

 Facebook